Jump to content

Photo

Can't upload file


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
thievesguilding

thievesguilding

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts

I'm trying to upload a mod (have been trying for the past couple of hours, actually) and it is just. Not happening. I fill everything out to add a new file, I try to attach the file, I get a progress bar, and then literally nothing else happens. I thought it might be because I use Firefox so I tried again in both Chrome and Edge, and still no dice. I tried remaking it as a .rar instead of .zip and that didn't work either.

 

This is the first mod I've tried to upload in years, I have no idea what's going wrong or what I need to do to make it actually go. What do I do?

 

 

 

Update: it's been an hour and this is still the extent of my progress. I can upload images just fine.

 

raEI9rs.png

 

I also tried uploading a .zip that was only 1kb and that didn't go either, so it's not a problem with the file size.


Edited by thievesguilding, 04 April 2022 - 03:34 AM.


#2
Mirrorman95

Mirrorman95

    Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 100 posts

I'm trying to upload a mod (have been trying for the past couple of hours, actually) and it is just. Not happening. I fill everything out to add a new file, I try to attach the file, I get a progress bar, and then literally nothing else happens. I thought it might be because I use Firefox so I tried again in both Chrome and Edge, and still no dice. I tried remaking it as a .rar instead of .zip and that didn't work either.

 

This is the first mod I've tried to upload in years, I have no idea what's going wrong or what I need to do to make it actually go. What do I do?

 

 

 

Update: it's been an hour and this is still the extent of my progress. I can upload images just fine.

 

raEI9rs.png

 

I also tried uploading a .zip that was only 1kb and that didn't go either, so it's not a problem with the file size.

I'm also having this issue.



#3
haslador

haslador

    Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts

Having same issue also.



#4
ManiumX

ManiumX

    Journeyman

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

I too am having this issue. 1.63 KB



#5
Synaelle

Synaelle

    Stranger

  • Premium Member
  • 7 posts

Having the same issue



#6
ManiumX

ManiumX

    Journeyman

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

It just started working for me again. Thanks.



#7
Pickysaurus

Pickysaurus

    Community Manager

  • Admin
  • 18,289 posts

This should now be resolved, sorry about that. 






IPB skins by Skinbox
Page loaded in: 0.989 seconds