Jump to content

Photo

Help: Issue with mods appearing


10 replies to this topic

#1
MayorNayor

MayorNayor

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Hi all, 

I have a problem where whenever I launch the game none of my mods load. I have no error messages or SMAPI error logs it just simply launches vanilla stardew no matter what I seem to do. I am new to modding stardew so its very likely I just forgot an important step but if anyone could give some assistance that would be great.

 

Here's a google drive link to a snapshot of the mods I'm using is attached.

https://drive.google...iew?usp=sharing

 

Thanks for any help.



#2
MissCoriel

MissCoriel

    Momma

  • Moderators
  • 1,401 posts

Hi.. could you please submit a log?  The link will give you instructions on how to do this.



#3
MayorNayor

MayorNayor

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Hi.. could you please submit a log?  The link will give you instructions on how to do this.

That's the problem. There is no log. When I follow the instructions to get one the only thing that shows up is a crash report from years ago.



#4
MissCoriel

MissCoriel

    Momma

  • Moderators
  • 1,401 posts

okay... so that means you need to ensure your versions are right.. what SMAPI version and SDV version do you have.



#5
MayorNayor

MayorNayor

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

 

Hi.. could you please submit a log?  The link will give you instructions on how to do this.

That's the problem. There is no log. When I follow the instructions to get one the only thing that shows up is a crash report from years ago.

 

SMAPI is 3.14.4 and SDV is 1.5.6.22018



#6
MissCoriel

MissCoriel

    Momma

  • Moderators
  • 1,401 posts

update SMAPI to 3.14.5

see if that helps



#7
MayorNayor

MayorNayor

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

just tried and it made no difference. still launches as vanilla



#8
MissCoriel

MissCoriel

    Momma

  • Moderators
  • 1,401 posts

if it's launching vanilla then you're not launching SMAPI



#9
MayorNayor

MayorNayor

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

That could be it. I'm very new to this so sorry if that ends up being the problem.



#10
MissCoriel

MissCoriel

    Momma

  • Moderators
  • 1,401 posts

Well.. to ensure it's the problem or not.. go to you Stardew Valley folder and run StardewModdingAPI.exe.





Reply to this topic



  


IPB skins by Skinbox
Page loaded in: 0.946 seconds