Jump to content

Photo

Creation Kit won't show plugins/masterfiles?

mods creation kit troubleshooting error

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#11
Purr4me

Purr4me

    Mystic Arts

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 9,343 posts

To help determine the issues here: post a screen shot showing the data folder and the address line above in the windows explorer.

IF the main master file is not showing up? that means the CK is not installed in the correct place.



#12
mpjbay

mpjbay

    Faithful poster

  • Premium Member
  • 1,317 posts

Similar issue. When running CK through MO2, mods do not show when I click on the 'Open' icon. Only the default mods in Data show, none of my mods in MO2. 



#13
Mightydruid83

Mightydruid83

    Stranger

  • Supporter
  • Pip
  • 6 posts

Similar issue. When running CK through MO2, mods do not show when I click on the 'Open' icon. Only the default mods in Data show, none of my mods in MO2. 

i have got the same issue. Anybody can help?

EDIT: Sorted. Uninstall CK and reinstall it from Bethesda Launcher (just to make sure you get a clear copy). Then you need to make sure to start CK directly from MO2 shortcut the first time. It will take a while depending on how many mods you have installed already. After You click "Yes" button to the window that will pop up it will set the Data ready with all your plugins. I hope i was clear enough :)



#14
bwagdog669680

bwagdog669680

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

This just happened to me. I noticed all my esp's and esm's were missing from my FO4 data folder. So I went into Vortex, clicked deploy mods, then it gave me a pop up saying they were deleted, but also gave me an option to revert the changes. I reverted, opened CK and my data was back available.

 

Hope this helps







Also tagged with one or more of these keywords: mods, creation kit, troubleshooting, error

IPB skins by Skinbox
Page loaded in: 1.078 seconds