Jump to content

Photo

Beast Race Tail Glitch

tail beast kahjit argonian race bug glitch

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Janitaska

Janitaska

    Enthusiast

  • Supporter
  • PipPip
  • 189 posts

Hi guys, I uninstalled some mods recently and now for some odd reason my beast races tails are messed up and its driving me crazy!

I've tried verifying the animation files, i've updated my FNIS and even tried using various skeletons to try and fix the issue.

Whats happening is my Argonians and Kahjiit all tails tails that are stiff and rigid as the spine of a really old woman with super large breast implants! Here's a pic example.

Any ideas how I can fix this? Thanks guys!

 

2602422-1420110051.jpg



#2
Syssil

Syssil

    Regular

  • Premium Member
  • 77 posts

Someone in another thread said to rename your meshes/auxbones/tails folder for this problem but never said what it should be renamed to.

 

I'm having the same problem so I have been looking for a solution.



#3
KingMonkeyPunk

KingMonkeyPunk

    Journeyman

  • Supporter
  • Pip
  • 36 posts

Yeah i've had the same problem too, the only way i could solve it was be reinstalling Skyrim. I was hoping someone had found another way.



#4
KingMonkeyPunk

KingMonkeyPunk

    Journeyman

  • Supporter
  • Pip
  • 36 posts

Turns out you just have to rename the tail folder. I renamed it to "tails" instead of "tail" and it worked :)



#5
Kori260

Kori260

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Turns out you just have to rename the tail folder. I renamed it to "tails" instead of "tail" and it worked :smile:

This man is 100% correct :D







Also tagged with one or more of these keywords: tail, beast, kahjit, argonian, race, bug, glitch

Page loaded in: 1.040 seconds