Jump to content

Photo

Toothpick Tails

beast khajiit argonian tail race glitch bug

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Janitaska

Janitaska

    Enthusiast

  • Supporter
  • PipPip
  • 189 posts

I posted this in the mod troubleshooting thread and got no results so i thought i'd try asking here.

 

 

Hi guys, I uninstalled some mods recently and now for some odd reason my beast races tails are messed up and its driving me crazy!

I've tried verifying the animation files, i've updated my FNIS and even tried using various skeletons to try and fix the issue.

Whats happening is my Argonians and Kahjiit all tails tails that are stiff and rigid as the spine of a really old woman with super large breast implants! Here's a pic example.

Any ideas how I can fix this? Thanks guys!

 

2602422-1420110051.jpg

 

 



#2
Syssil

Syssil

    Regular

  • Premium Member
  • 77 posts

I saw another forum thread that discussed this very issue. In that thread someone said to rename the meshes/auxbones/tails folder, they never said what it should be renamed to though.

 

I'm having the same problem and at a loss about how to fix it.

 

I don't know if you have found a solution but I decided to take a stab in the dark with renaming folders. I renamed the tails folder to actors and it fixed the problem.


Edited by Syssil, 22 January 2015 - 07:03 AM.


#3
VileTouch

VileTouch

    Old hand

  • Members
  • PipPipPip
  • 669 posts

that's what i call a tail boner xD

...anyway, try REMOVING anything in the meshes/characters folder. see if they become...flacid again. then reapply your body meshes and whatnot. except the skeletons and custom animations, check again and see how it goes.







Also tagged with one or more of these keywords: beast, khajiit, argonian, tail, race, glitch, bug

Page loaded in: 1.021 seconds