Jump to content

Photo

Forum Vigilantes


  • Please log in to reply
84 replies to this topic

#11
Daerk

Daerk

    MEMod Designer

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,126 posts
I received the reported post notification via email as well.

Looks like only Dark and I get the reported post emails.

Darky, that has to be a setting in the admin group... maybe we can add it to the moderators group?

-- D

#12
Dark0ne

Dark0ne

    Webmaster

  • Admin
  • 21,138 posts
Looked through the settings, no mention of report email feature :huh:

#13
Faust870

Faust870

    Fan

  • Members
  • PipPipPip
  • 485 posts
I myself have said once or twice something like "Could we move this to spoilers please?" Didnt know it was a big deal, Sorry Moderators/Administrators...i didnt really think i should waste your time by clicking on "report", unless it was truely necessary, as something that had to do with racism, flaming, etc...but now i know it can be used for anything :D thanks for clearing this up for me!! :blush:

#14
Elrol

Elrol

    MEMod Teamster

  • Members
  • PipPip
  • 207 posts
I used to get them, until i clicked the conceal email, feature, and oddly they stopped. I wasn't attempting to stop them, but that's what happened, perhaps this is the same problem that is affecting the other moderators.

-The Raven-out

#15
Daerk

Daerk

    MEMod Designer

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,126 posts
Ok as a matter of forum guidance, I believe all moderators should include valid contact information in their profiles... and provide them "unmasked" on the forums. So as a test, remove the conceal option from your profile emails, and make sure your listed email address is a proper working address that you check, and we'll see if we can get this report feature fixed.

-- D

#16
Theta Orionis

Theta Orionis

    Remembering what once was...

  • Supporter
  • PipPipPipPipPip
  • 5,109 posts
Well, my e-mail address is correct, and I had not chosen to hide it ....

And the forum e-mail feature works - I received one yesterday - it's just the report function which seems to have a glitch in it....

Though when I check my profile, under e-mail it just says 'click here to send an e-mail'...

*shrugs*

#17
Switch

Switch

    That thing on the wall

  • Premium Member
  • 7,380 posts
My email address is correct. The email feature works for me too, received one just the other day. I haven't got any option to hide my email or deny emails checked.

So erm... something's not right here. :huh:

#18
Xionith

Xionith

    Fan

  • Members
  • PipPipPip
  • 256 posts
I reported a post today, I dunno if any of you got it though... Its definatley wierd.. :wacko:

#19
Switch

Switch

    That thing on the wall

  • Premium Member
  • 7,380 posts
Yep, I got it. Dark0ne fixed the problem earlier, all seems to work now! :D

#20
Till_Eulenspiegel

Till_Eulenspiegel

    Journeyman

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
Yes, but, apparently mr. perigrine doesnt approve of replying to an obviously past answered thread with a hyperlink to the relevant information. Honestly, i dont see the problem with it, and it doesnt seem like vigilantying. Its not yelling at any moderators, and telling people how to do their job, its just answers the threads question (with out generating any more posts), and saves moderators the trouble of dealiing with lots of little sillynesses.

Perhaps i missed the point somewhere. either way, i suppose perigrine knows what hes doin...




Page loaded in: 0.938 seconds