Jump to content

Photo

Graphic locked on low -HALP!

graphics low texture problem halp please ultra

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
DarkBunniDNR

DarkBunniDNR

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Howdy

 

I regularly play on ultra PC for FO4, my gaming rig is enough to handle it so I wont bore you with specs.

 

The last two times I played my graphics are stuck on low, its is slowly killing me and my immersion!

 

I recently nexus modded a few texture packs, I uninstalled these to see if they were the issue - they were not. No new changes have happened.

 

Not matter how many times I select ultra my play is stuck on LOW I know it's low when codsworth is all one color and has zero reflection or shine.

 

PLEASE HALP!



#2
dandiersphinx

dandiersphinx

    Regular

  • Supporter
  • PipPip
  • 88 posts

check the ini's in Documents\My Games\Fallout4, they might be set to read only.



#3
DarkBunniDNR

DarkBunniDNR

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Already did that, but thank you anyway

 

any other ideas?



#4
Grendel198

Grendel198

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts

Same for me ! Make a new install.  (7hrs) cause i find no solution.



#5
dandiersphinx

dandiersphinx

    Regular

  • Supporter
  • PipPip
  • 88 posts

Other things i can think of is

 

try running launcher as admin,but you probally allready tried this.

 

right click fallout4launcher.exe and click on solve compatibility problems (or something similar to that my windows is in dutch, so not sure what it is in english)

 

Right click the Fallout4 folder in documents\my games and go to the security tab and click edit, then check the box

Full Control for all Users/Group names.

 

Do the same for the ini's in that folder.



#6
DarkBunniDNR

DarkBunniDNR

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

No Joy

 

I appreciate the help but i'm going to re-install. first skyrim and now this!

 

oh bethesda you love to torment me...



#7
DarkBunniDNR

DarkBunniDNR

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

re-installing didn't work HALP



#8
greeny316

greeny316

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

I was having the same issue. Turns out it was the Walther P99 by TrophiHunter http://www.nexusmods...ut4/mods/12238? I disabled that mod and Codsworth and the rest of the Mr. Handys are back to normal.

 

Could of just been a conflict on my load order but if you are using that or any other mods maybe try disabling them. Hope that helps.

 

 

Green

 

Edit: Mod link.


Edited by greeny316, 11 June 2016 - 05:27 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: graphics, low, texture, problem, halp, please, ultra

Page loaded in: 1.079 seconds