Jump to content

Photo

ENB causing odd beard and hair problems

enb beard hair shaders ambient occlusion ssao

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
MrRedMarshmallow

MrRedMarshmallow

    Journeyman

  • Supporter
  • Pip
  • 43 posts

Hey everyone,

 

This is a problem that I had for a while and decided to ignore it, but it's finally brought me to my wit's end and I want to fix it now. After months of trying and trying and trying again, I finally was able to get Skyrim working with an ENB along with hundreds of other mods. The problem is that when I play, beard and hair textures don't load, I just get this weird looking potato-ish mesh that is inconceivable as a texture. I know that it's the shaders that I have installed. After scouring forums, posts, videos, and general topic discussions, I have not found a single fix for this besides uninstalling my ENB or disabling AO, which are both not exactly the solutions I was looking for. If anyone can help that would be fantastic. I am using NLA and the mod 'Beards' for the textures.

 

Thanks in advance,

 

MrRed



#2
Project579

Project579

    Faithful poster

  • Premium Member
  • 1,560 posts

So you are suing ambient occlusion on the nvidia driver right?



#3
MrRedMarshmallow

MrRedMarshmallow

    Journeyman

  • Supporter
  • Pip
  • 43 posts

So you are suing ambient occlusion on the nvidia driver right?

In the NVIDIA Control Panel I have Ambient Occlusion for tesv.exe set to "OFF". Should I turn it on?



#4
Project579

Project579

    Faithful poster

  • Premium Member
  • 1,560 posts

no leave it off use an ENB if you want it. Tyr reninstalling your ENB fresh remove every ENB file from the skyrim folder and re-install it.







Also tagged with one or more of these keywords: enb, beard, hair, shaders, ambient occlusion, ssao

Page loaded in: 1.018 seconds