Jump to content

Photo

Map Won't Open - can't trace the mod that caused it

map fast travel script

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
iplissken

iplissken

    Newbie

  • Supporter
  • Pip
  • 11 posts

I have been going through installing mod after mod this past week, building up a mega-list of things, updating some mods I hadn't updated since 2014 and so on. 

 

Somewhere along the way, one mod I had added the option in MCM to block fast travel/compass/map until you go to a store and buy a compass and map.

 

I don't remember which mod did this, and going through all of my mod settings and MCM settings now, I can't find that panel anymore which leads me to believe it was in an old version of a mod that I updated. 

 

The problem is, whatever script it used to block opening the map has become permanent even though that mod (or at least that functionality) is gone.

 

Now, even in a new game, any attempt to open the map via hot-key or bringing up the character menu results in the map opening for a half a second, showing me the map of wherever it is I am, then slamming shut again.  

 

The map screen and the maps aren't broken. The general map functionality is still there, the updated maps are still there, but some script somewhere is telling Skyrim to shut it down before it opens all the way

 

I've deleted maps.swf, reinstalled all of my mods, gone through all of my mod download directories to see if I could find anything that I've forgotten to reinstall, I've loaded other maps, even the buyable maps mod, Unticked Disable Fast Travel in all of the MCM menus I can find it in, gone to all the vendors in several major cities and I can't find any added maps for sale, and still have nothing.  

 

I don't know if this is related to an old version of Frostfall 2.6 et al, Live Another Life, Devious Devices/equipment/captures/loot, or Requiem, but I've done everything I can short of deleting Skyrim and starting from scratch.

 

Before I smash it all, does anybody have any idea what is causing this and if there is a fix that will save me a dozen hours of setting everything up again?  



#2
WushuLate

WushuLate

    Enthusiast

  • Premium Member
  • 133 posts

Have you try a clean save ?



#3
iplissken

iplissken

    Newbie

  • Supporter
  • Pip
  • 11 posts

I tried a clean save once and I tried starting a new game multiple times. 

I couldn't track down the issue so I just started from a fresh install with some 300 plugins and additions (some 230-odd esp/esm plugins)







Also tagged with one or more of these keywords: map, fast travel, script

Page loaded in: 1.058 seconds