Jump to content

Photo

Skse64 2_00_07 wont launch HELP!

skse64

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
oblivionfire1326

oblivionfire1326

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts

Okay to start off this will be long winded so i do apologize for that, i just want to get everything in stated as best as i can. I just updated my skse64 recently. now i had it working with my mods that i had set up perfectly fine. some mods i had on hold till some dependencies were available for skyrim se. well they finally came through so i got everything updated. i also installed osa and osex and had everything perfectly fine. now my issue started when i went to use the racemenu and it said there was an error with something that made it so it reverted to vanilla racemenu with out my characters extra facial settings. well im now out of the game getting ready to install a few mods for Enb and which was NVT and Vivid weathers complete. i then change the load order of my ECE because its order was off so i figured that was the issue. i had also updated the enbseries to the most recent update and i made sure i followed exact instruction on installing it with the wrapper files and extracting them to the skyrim folder. replaced the old one with this new updated one. after doing this i had made sure everything was in order before i went into skyrim to test everything out. now it was really late so i went to bed woke up in the morning and went to continue and as i click on the skse64 loader a black box pops up quickly and then nothing. i wait for abit but nothing happens. ive have tried everything from removing all my mods and reinstalling them, removed all the most recent mods and went back to there previous versions. i went and deleted the most recent log file, went into steam and checked the integrity of the game files. i even tried uninstalling the enbseries stuff including the enblocal ini and dll files. ive tried so many suggestions and solutions and nothing seems to work. if anyone can help me please do i would really appreciate it, ive been at this for over 2 days now and no results. so please if someone can.... HELP ME :wallbash:  :sad:  as side note im not the best modder. ive been doing it for a few years but still have somethings that i dont understand, im abit dumb with this so i do apologize for that.



#2
oblivionfire1326

oblivionfire1326

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts

Okay to start off this will be long winded so i do apologize for that, i just want to get everything in stated as best as i can. I just updated my skse64 recently. now i had it working with my mods that i had set up perfectly fine. some mods i had on hold till some dependencies were available for skyrim se. well they finally came through so i got everything updated. i also installed osa and osex and had everything perfectly fine. now my issue started when i went to use the racemenu and it said there was an error with something that made it so it reverted to vanilla racemenu with out my characters extra facial settings. well im now out of the game getting ready to install a few mods for Enb and which was NVT and Vivid weathers complete. i then change the load order of my ECE because its order was off so i figured that was the issue. i had also updated the enbseries to the most recent update and i made sure i followed exact instruction on installing it with the wrapper files and extracting them to the skyrim folder. replaced the old one with this new updated one. after doing this i had made sure everything was in order before i went into skyrim to test everything out. now it was really late so i went to bed woke up in the morning and went to continue and as i click on the skse64 loader a black box pops up quickly and then nothing. i wait for abit but nothing happens. ive have tried everything from removing all my mods and reinstalling them, removed all the most recent mods and went back to there previous versions. i went and deleted the most recent log file, went into steam and checked the integrity of the game files. i even tried uninstalling the enbseries stuff including the enblocal ini and dll files. ive tried so many suggestions and solutions and nothing seems to work. if anyone can help me please do i would really appreciate it, ive been at this for over 2 days now and no results. so please if someone can.... HELP ME :wallbash:  :sad:  as side note im not the best modder. ive been doing it for a few years but still have somethings that i dont understand, im abit dumb with this so i do apologize for that.

update i still cant get into my skyrim se through the skse loader but when i click on it it pops up the quick black box then instead of going into the game like it normally does. it brings up the skyrim launcher page. but when i click on it to play skyrim it just disappears and either nothing happens or a page comes up saying that i had to of played from another computer and that if i continue to play i could lose any progress i have made. idk if this helps but if anybody can help me it would be deeply appreciated



#3
wfandrews

wfandrews

    Old hand

  • Premium Member
  • 828 posts

This is the Skyrim forum, if you are trying to use SKE64 with Skyrim it will not work. SKSE64 is built for Skyrim Special Edition. If you are playing SSE you might try moving this post to the SSE forum where you may get some advice for your problem.



#4
oblivionfire1326

oblivionfire1326

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts

ahh okay didnt realize that thank you.







Also tagged with one or more of these keywords: skse64

Page loaded in: 1.183 seconds