Jump to content

Photo

LW Rebalance Bugs and Problems


  • Please log in to reply
4029 replies to this topic

#4001
Ucross

Ucross

    Resident poster

  • Premium Member
  • 4,335 posts
In response to post #109012468.


Spoiler

Thanks, I'll take a look.

#4002
teroche

teroche

    Journeyman

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
In response to post #109012468. #109039128 is also a reply to the same post.


Spoiler

You're welcome.

And thank you for a great mod.

#4003
ComMcNeil

ComMcNeil

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
In response to post #108816338. #108956753 is also a reply to the same post.


Spoiler

Same problem, but some additional info:

I am trying to install on Linux - the steam deck to be precise.
LW install works fine, also the linux install script from LWR says it works, but when starting a new game, this issue appears. After you select a starting country and the mission load screen, you only see the hologlobe from the xcom HQ. 
I tried with the install_linux and the install_linux2 script but both show that issue. So it seems the handover to the tactical gamemode is not working correctly for whatever reason.

#4004
Sindolf

Sindolf

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
In response to post #108816338. #108956753, #109052838 are all replies on the same post.


Spoiler

I don't know what changed since the last time I tried to launch the game but for some strange reason everything seems to be okay now - the games launches just fine ... I haven't tried your new version yet though ... it's definitely a mystery : )

You got a little further there than I originally did @ComMcNeil ... it may sound weird but ... have you tried turning your device off and on again? ... did you install the latest update or which version are you running?

Edited by Sindolf, 08 May 2022 - 08:48 PM.


#4005
TheNinjaKitten

TheNinjaKitten

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
Is there any way to get rid of 'cleanse of the clones'?

I want to use enhanced soldier customization mod but both those mods change same things so it causes CTD on first mission load

#4006
Ucross

Ucross

    Resident poster

  • Premium Member
  • 4,335 posts
In response to post #109132898.


Spoiler

Not unless the mod is updated to work with LWR.

#4007
Grisza82

Grisza82

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
Hi, maybe stupid question.

I'm playing on Easy. I noticed, that on easy level I've less soldiers on start. Two for first mission (on classic I've seen four), and (few missions later), three or four. It is normal? Easy mode, less soldiers?

XC Long War Rebalance newest version

#4008
teroche

teroche

    Journeyman

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
In response to post #109250823.


Spoiler

From my experience, the number of soldiers available for missions is not affected by difficulty setting. 

Two possibilities come to mind: (1) you have a bad install and necessarily need to return to square one; (2) you have activated the Second Wave option Desperate Odds and, therefore, you are getting what you asked for: less soldiers on missions.

Others may have more informed and/or better advice. Good luck, you will need it -- today is Friday the thirteenth!

#4009
Ucross

Ucross

    Resident poster

  • Premium Member
  • 4,335 posts
In response to post #109250823. #109270473 is also a reply to the same post.


Spoiler

Maybe you have selected the second wave option "Desperate odds"?  This significantly decreases number of soldiers you can field.

#4010
Grisza82

Grisza82

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
In response to post #109250823. #109270473, #109291678 are all replies on the same post.


Spoiler

Yeah, you're right. My mistake xD Thanks!




IPB skins by Skinbox
Page loaded in: 0.905 seconds