Jump to content

Photo

Request: Fix the stations


4 replies to this topic

#1
Pontiac76

Pontiac76

    Stranger

  • Premium Member
  • 3 posts

So I don't  know if it's a bug, or an oversight by Egosoft, but, I'm attempting to build out a Mammoth, and the shipyard task won't start, even though the world has been running for MULTIPLE HOURS.  I'd estimate probably 15 hours since I ordered the ship.

 

I've looked around, could not find a proper reason for this, other than it'll take time to complete.  15 hours is a bit overkill.

 

So I went to the station to see what might be missing if I ordered up a full load out of the Mammoth, and have come to discover that it seems that the station is not accepting any drone supplies.  Since I've ordered the ship already, and I can't cancel the order, I can't do anything with the ship.   I have looked around and I have been able to purchase the drone equipment, but, the darned shipyard won't buy the supply, and I can't order my hauler to drop the equipment off.

 

My request is for one of three things;

Cheat the system by telling the shipyard that everything is there.

Add the ability to refund the ship

Allow for the Shipyard to accept Drone equipment.

 

Thoughts?



#2
SamTe

SamTe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts

I had this too. I orderd one Magnetar miner without drones. Was build in minutes

I orderd a second Magnetar with drones... took forever cause the station had no drone parts.

 

I did let X4 run over night and the next day it was ready. I think the drone parts are in shortage in general.

 

Same issues I had with an Albatross Sentinel (Builder)


Edited by SamTe, 13 December 2018 - 04:01 PM.


#3
sabrehawk

sabrehawk

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

This happens all the time and the supply demand for tiny build queues gets completely whack out of control 100rds of thousands of goods requested and delivered and still nothing gets done. Cancelling ships has never been possible it always has been bugged (typical egosoft bs)

its still bugged until this day.



#4
Shaun0057

Shaun0057

    Shaun

  • Supporter
  • PipPipPip
  • 844 posts

check what the station is low on , my issue is eng-parts 


Edited by Shaun0057, 11 January 2019 - 07:55 AM.


#5
Shawker

Shawker

    Fan

  • Premium Member
  • 310 posts

Let me try this again.  3rd, 4th time to comment.

 

Here is a work around that I use do to the bug.

 

https://www.nexusmod...ations/mods/181





Reply to this topic



  


Page loaded in: 0.981 seconds