Jump to content

Photo

Raider Chop-Shop Torso Paint Options Not Available

fallout 4 raider power armor paint job

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
JoeMcBob55

JoeMcBob55

    Journeyman

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

I recently downloaded the Raider Armor Chop Shop mod https://www.nexusmod...opic_id=5204440 which adds paint options and a jetpack to the raider power armor sets. My first issue was the paint options were not appearing. The options to add a jetpack were there so I knew the mod was functioning at least, but no paint. I discovered that if I moved the mod to the bottom of my load list, that might help things. And lo and behold, the paint options appeared, for every piece, but the torso. Instead, the raider armor torso gives me two Misc Mod options, both of which contain the same options. One is essentially a duplicate of the other.

I just want to know how to make the paint option appear for the torso. I was able to successfully paint the other parts, but with an unpainted torso, the whole armor looks off. I know that the first Misc Mod option given is supposed to the paint options for the torso piece. Something is causing that option to be replaced by a duplicate one. What can I do to alleviate this?

 

 

My mod load order

Spoiler



#2
JoeMcBob55

JoeMcBob55

    Journeyman

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Sorry for the double post, but I just discovered something interesting. When going through FO4Edit and selecting the RaiderPAChop Shop, I get three messages that state;

 

 

[00:03] Background Loader: <Warning: Unused data in:  \ [01] RaiderPAChopShop.esp \ [3] GRUP Top "ARMO" \ [0] Armor_Power_Raider_ArmLeft "Raider Power Left Arm" [ARMO:00140C52] \ [17] Object Template \ [1] Combinations \ [0] Combination \ [0] OBTS - Object Mod Template Item>
[00:03] Background Loader: <Warning: Unused data in:  \ [01] RaiderPAChopShop.esp \ [3] GRUP Top "ARMO" \ [0] Armor_Power_Raider_ArmLeft "Raider Power Left Arm" [ARMO:00140C52] \ [17] Object Template \ [1] Combinations \ [1] Combination \ [0] OBTS - Object Mod Template Item>
[00:03] Background Loader: <Warning: Unused data in:  \ [01] RaiderPAChopShop.esp \ [5] GRUP Top "FURN" \ [4] DN121PowerArmorFurnitureSlag "Power Armor" [FURN:001A94EB] \ [18] Object Template \ [1] Combinations \ [0] Combination \ [0] OBTS - Object Mod Template Item>

 

So, there is data that is not being used for some reason. Any clue as to how to fix this? The data is there, but is not being picked up on.







Also tagged with one or more of these keywords: fallout 4, raider, power armor, paint job

Page loaded in: 1.057 seconds