Jump to content

Photo

ENB just stopped working...

enb stopped help with enb enb not working

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
DerPanzerGraf

DerPanzerGraf

    Old hand

  • Members
  • PipPipPip
  • 571 posts

Hey,

 

 

Had a quick one for everyone... As I am stumped...

 

Had my ENB working perfectly fine... No updates on FO4 no updates on the ENB... Everything was working perfectly...

 

Started up FO4 today... Everything looked off, graphically... Also noticed the ENB text didn't show up at launch... Very odd...

 

Soooooo... Started digging:

 

Uninstalled everything to do with the ENB...

 

Then launched...

Resaved...

Cleaned the save...

Then relaunched...

Saved a new file...

Exited...

 

Installed latest version of ENB

Launched

 

Nothing... Scratch head... broke a broom... anger management etc... had a pint... tried again

 

Launched older save

nada

 

poured through the ENB .ini s... nothing outta place...

 

Again nothing has changed with any of my files...

 

I'm running latest versions of F4SE and NAC with Ultimate Immersion ENB (or I was) all via Mod Organizer 2... Buuuut I manually installed the ENB as we should...

 

I really can't find any reasons on the tinter-webs and am kinda stumped...

 

Any ideas outside of what I've done plez, I am all ears!

 

Cheers!

 



#2
Chev70

Chev70

    Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 127 posts

if you use NAC; don't use the NAC ENB preset if you allready have an other ENB. At the begining of the game; make the good choise ans say no for the preset







Also tagged with one or more of these keywords: enb stopped, help with enb, enb not working

Page loaded in: 0.981 seconds