Jump to content

Photo

"YOU NEED TO ENABLE THE ONLY MAIN FLAG" message in game feed

bugs bug feed help

5 replies to this topic

#1
CraigLeonard

CraigLeonard

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

My game feed on the bottom left constantly says "YOU NEED TO ENABLE THE ONLY MAIN FLAG IF YOU ALSO HAVE THE ALSO COMPANIONS FLAG ENABLED" 

 

It comes up about 10 times per second so it completely dominates my feed and I can't see anything else.

I can't figure out whats causing it or how to fix it. I thought it was the Bear my Banner mod but the guy who made it says its not.

 

Anyone else been getting this message?



#2
PimAvg

PimAvg

    Journeyman

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
What mods do you have installed?

#3
PimAvg

PimAvg

    Journeyman

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
OK, I found the reason for this spam. After going through all the installed mods, it turned out that Experience Multiplier causes this if the option associated with companions is enabled in the modâs settings. I hope I helped you too. Let me know if this is so.

#4
CraigLeonard

CraigLeonard

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

OK, I found the reason for this spam. After going through all the installed mods, it turned out that Experience Multiplier causes this if the option associated with companions is enabled in the modâs settings. I hope I helped you too. Let me know if this is so.

 

This fixed my problem!! Sorry for the late response but you are seriously awesome. THANK YOU SO MUCH!!!!



#5
Bigace7

Bigace7

    Regular

  • Supporter
  • PipPip
  • 92 posts

What mods do you have installed?

YOU ARE A LIFE SAVER!



#6
Tenecka

Tenecka

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Saved by another forum, much thx





Reply to this topic



  



Also tagged with one or more of these keywords: bugs, bug, feed, help

Page loaded in: 1.093 seconds