Jump to content

Photo

Vortex Transfer settlements bug

bug fallout 4

  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
Joshuadoo

Joshuadoo

    Newbie

  • Premium Member
  • 16 posts

Every time I download the mod Transfer Settlements for Fallout 4 Vortex automatically changes the mod deployment method from hard link to move deployment and I don't understand why it's doing this or how I can fix this?

 

Here's the logs:

  



#2
Pickysaurus

Pickysaurus

    Community Manager

  • Admin
  • 13,012 posts

Looks like your logs are missing. 

 

When you change your deployment method to hardlink do you click "Apply" next to the option?



#3
Joshuadoo

Joshuadoo

    Newbie

  • Premium Member
  • 16 posts
Yes I dd click apply, also sorry about the logs itâs giving me hard time getting them to upload any ideas on how I can upload them?

#4
Joshuadoo

Joshuadoo

    Newbie

  • Premium Member
  • 16 posts
Yes I dd click apply, also sorry about the logs itâs giving me hard time getting them to upload any ideas on how I can upload them?

#5
Pickysaurus

Pickysaurus

    Community Manager

  • Admin
  • 13,012 posts

You can copy/paste your logs into https://pastebin.com/ if you like? Then share the link here. 

 

I just downloaded Transfer Settlements: https://www.nexusmod...out4/mods/20309 and it's requirements (HUDFramework and F4SE). It installed fine for me and remained on Hardlink deployment.



#6
Joshuadoo

Joshuadoo

    Newbie

  • Premium Member
  • 16 posts

 The logs have been moved to make life easier sorry!



#7
HadToRegister

HadToRegister

    Awake at stupid o'clock

  • Premium Member
  • 15,171 posts

Please...use spoiler tags, so people don't have to scroll through all of that


Spoiler-Tags.jpg



#8
Joshuadoo

Joshuadoo

    Newbie

  • Premium Member
  • 16 posts

https://pastebin.com/2geBrph4

 

Does this work better?



#9
Pickysaurus

Pickysaurus

    Community Manager

  • Admin
  • 13,012 posts

Ok I can't see a move deployment operation from that log (or even the word "move" at all), but I did notice this error:
 

Sun, 07 Jun 2020 15:55:28 GMT - error: Failed to write manifest backup EBUSY: resource busy or locked, rename 'C:\VortexGames\Vortex\fallout4\vortex.deployment.msgpack.3221520130' -> 'C:\VortexGames\Vortex\fallout4\vortex.deployment.msgpack'

Can you try this:

  1. Purge your mods.
  2. Close Vortex.
  3. Go to C:\VortexGames\Vortex\fallout4\
  4. Delete any files with the MSGPACK extension (be careful not to delete any folders!) 
  5. Open Vortex.
  6. Switch to hardlink deployment.
  7. Deploy. 


#10
Joshuadoo

Joshuadoo

    Newbie

  • Premium Member
  • 16 posts

Okay so when I went to do your suggestion I was told Vortex need to update so I let it and now its telling me the new directory for mods is {USERDATA}\{game}\mods, I did try to see if this fixed the issue and it still didn't so here's the logs again: 

 

Vortex log (https://controlc.com/ec2b6b90),

Vortex log 1 (https://controlc.com/b70d75fb)

 

 

the  logs 3-4 aren't working on pastebin sorry!







Also tagged with one or more of these keywords: bug, fallout 4

Page loaded in: 1.152 seconds