Jump to content

Photo

Audio Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
OhNaNa

OhNaNa

    Stranger

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Hi, I'm so sorry to bother ya'll, but I'm having a big problem and I don't know what to do.
I'm kinda new to the modding community, started around two weeks ago. So, I'm working on a custom voiced follower which is going to have a large amount of dialogue and stuff... I already wrote around 1000 lines, and I just wanted to voice over what i have for now. But it doesn't seem to work. I don't record right away from the microphone on the computer cos it's really bad. 
So I tried from my phone, really good and a clean audio and stuff.. But I just can't seem to add it. I transfered it to wav file, renamed them so the ''dummy'' recording would get replaced (which i recorded with computer's microphone, and then i pretty much realized that it sucks.) , but it doesn't do that! 
It keeps on repeating what I already had even tho i already DELETED it from the ''voice/sound'' folder. And that's happening to every dialogue ever! No matter what it is, it's only that one dummy line I have recorded. 
Help, please.  



#2
Tasheni

Tasheni

    Old hand

  • Members
  • PipPipPip
  • 943 posts

Look at the wiki: http://wiki.tesnexus..._Complete_Guide

 

I doubt that you will get good quality sound from your phone. Take your time and search for voice recording tutorials on the web, there are many outside.






Page loaded in: 1.159 seconds