Jump to content

Photo

ENB Sun Shining Through Everything Alt. Solution (Nvidia)

sun rays enb bfloatpointrendertarget nvidia through

  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#1
smneufell

smneufell

    Stranger

  • Supporter
  • Pip
  • 2 posts

       Recently I noticed my intermittent sun issue became permanent and a big hassle. So tonight I searched through several sites to find a solution to no avail. Yes, I had my bfloatpointrendertarget set to 1, no transparencyAA, etc. Then, I realized I also recently updated my Nvidia drivers to the 320 beta. So I rolled them back to the 314.22 and viola, problem solved. Sorry if this is a repetetive post, I just couldnt find another. So anyone with an Nvidia card who's been having this issue recently, try it. Hopefully the issue will be resolved before an official release. Tested with 550ti.



#2
retnaut

retnaut

    Stranger

  • Supporter
  • Pip
  • 2 posts

I'm trying it out now. Let's see if it fixes it for me :smile:.

 

EDIT: 

 

This worked out fantastically! Thanks for the info!


Edited by retnaut, 25 May 2013 - 10:20 PM.


#3
Dynanik

Dynanik

    Fan

  • Members
  • PipPipPip
  • 263 posts

THANK YOU SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MUCH FOR THAT HINT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

GTX 660 Ti


Edited by Dynanik, 27 May 2013 - 09:47 AM.


#4
Forgotten1337

Forgotten1337

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts

Thanks a lot!  I was havin' the same problem and this fixed it.



#5
spiceconsumer

spiceconsumer

    Stranger

  • Supporter
  • Pip
  • 6 posts

Everything I had searched for before just said to set bFloatPointRenderTarget=1 but I had that ini change already.

 

IT WORKED! I have been trying to figure this out for the last few weeks.

 

Thank you very much for the post!



#6
Dynanik

Dynanik

    Fan

  • Members
  • PipPipPip
  • 263 posts

me 2.....days of annoying .ini tweaking, mod install/uninstallation and what else...THAAAAAAAAAAAANK YOOOOOOOOUUUUU!!!!



#7
trexiL

trexiL

    Stranger

  • Supporter
  • Pip
  • 6 posts

Driver 320 is no longer beta, it is live (meaning you, like myself, probably got the pop-up and updated the driver). This 'bug' still exists in the live version. Sending an e-mail to nVidia for all the good that will do.. suggest you all do the same.



#8
mrj0j0e

mrj0j0e

    Fan

  • Premium Member
  • 348 posts

Thanks for the fix, I hope nVidia take notice of this for future updates.



#9
GunnarsGalor

GunnarsGalor

    Journeyman

  • Members
  • Pip
  • 41 posts

Thanks for the fix, I hope nVidia take notice of this for future updates.

 

They need people to tell them to take notice.

 

I'm hoping this also fixes my issues with DoF bugging out.



#10
KausXP

KausXP

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts

Doesn't work for me. 320.xx is the requirement for gtx 770, any drivers lower than that would not recognized the card and will refuse to install.


Edited by KausXP, 28 June 2013 - 09:36 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: sun, rays, enb, bfloatpointrendertarget, nvidia, through

IPB skins by Skinbox
Page loaded in: 1.186 seconds