Straka2 Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Ahoj dámy a páni. Po nejakom čase vás chcem znova požiadať o pomoc pri riešení problému s programom Fallout 4. Naposledy som ho hral v roku 2019. Potom som zaútočil na počítač Ramsomwer a zničil takmer všetky súbory a operačný systém. Po zotavení hrám Skyrim SE a do Fallout 4 som sa vrátil až teraz. Nielenže som mal problémy s režimami, ktoré sa zmenili, zmizli, odstránili alebo zmenili meno, ale bol tu aj jeden s reštartovaním všetkých úloh resetovaním všetkých režimov, ako je spustenie novej hry. Takže keď načítam uloženú hru, zostávam na mieste, kde som skončil, ale nahý bez zbrane bez spoločníkov bez toho, aby som urobil alebo postavil počas predchádzajúcej hry. Zanechal som iba vanilkové zbrane, ktoré som zozbieral od odporcov a streliva. Zistíte, že takto nemôžete hrať. Pokúsil som sa vypnúť všetky režimy a postupne ich zapnúť, ale nemá to žiadny účinok, pretože ak načítate uloženú hru, vynuluje sa a nenačítate ju ako čistú, aj keď polohu znova neuložíte. Hra si nejako pamätá a nedovolí vám načítať ju inak ako s resetom. Nie som ďaleko od odmietnutia hry, ale nechcel by som to urobiť. S hrou som strávil veľa pekných chvíľ. Preto vás žiadam o pomoc. Používam 344 režimov, ale mám tiež dobre vybavený počítač s vodou chladený, ktorý nemá problém chytiť ešte viac. Ale nemôžem sa tým vysporiadať. Ak niekto vie, ktorý režim je možné resetovať takhle, dajte mi vedieť. Vopred ďakujem. Hra si nejako pamätá a nedovolí vám načítať ju inak ako s resetom. Nie som ďaleko od odmietnutia hry, ale nechcel by som to urobiť. S hrou som strávil veľa pekných chvíľ. Preto vás žiadam o pomoc. Používam 344 režimov, ale mám tiež dobre vybavený počítač s vodou chladený, ktorý nemá problém chytiť ešte viac. Ale nemôžem sa tým vysporiadať. Ak niekto vie, ktorý režim je možné resetovať takhle, dajte mi vedieť. Vopred ďakujem. Hra si nejako pamätá a nedovolí vám načítať ju inak ako s resetom. Nie som ďaleko od odmietnutia hry, ale nechcel by som to urobiť. S hrou som strávil veľa pekných chvíľ. Preto vás žiadam o pomoc. Používam 344 režimov, ale mám tiež dobre vybavený počítač s vodou chladený, ktorý nemá problém chytiť ešte viac. Ale nemôžem sa tým vysporiadať. Ak niekto vie, ktorý režim je možné resetovať takhle, dajte mi vedieť. Vopred ďakujem. Prosím, zdôvodnite chyby v texte, ktorý nehovorím po anglicky a používam prekladateľ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts