Jump to content

Photo

Image uploads stuck


  • This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

#1
misslexi

misslexi

    Just....No.

  • Premium Member
  • 7,388 posts

Anyone else unable to upload to the image share?



#2
BigBizkit

BigBizkit

    Community Manager

  • Admin
  • 5,740 posts

Sorry to hear that. We've had a few reports and we're looking into it. Our estimation is that the problem is tied to one of our servers, rather than all of them. So the problem uploading only occurs when you happen to hit that server in particular.

 

Could you please try again at a later point in time and take note of the server in the bottom right of the footer please?

 

Scroll all the way down to the bottom of the page and let me know what you see here: https://i.imgur.com/zK7oH96.jpg

 

 

edit: We've restarted the server we suspected of not working properly and it should have fixed the issue. Let me know if you're still having trouble.



#3
misslexi

misslexi

    Just....No.

  • Premium Member
  • 7,388 posts

Still log jammed.

  • Page served in
    0.035s [of01]
  • Page served in
    0.035s [of01]


#4
Pickysaurus

Pickysaurus

    Community Manager

  • Admin
  • 13,014 posts

Thanks for the info. I'm tracking the issue here: https://github.com/N...ues/issues/1198



#5
misslexi

misslexi

    Just....No.

  • Premium Member
  • 7,388 posts

Thanks - NP!



#6
misslexi

misslexi

    Just....No.

  • Premium Member
  • 7,388 posts

?? Still won't load. ??



#7
Thandal

Thandal

    Faithful Kobold Companion

  • Staff
  • PipPipPipPipPip
  • 23,062 posts
Weird. I uploaded an image yesterday with no problem. (Just lucky, I guess...)

#8
misslexi

misslexi

    Just....No.

  • Premium Member
  • 7,388 posts

OK. Well, I can't and I'm done. Luckily, I have a Flickr and my own blog. 

Mods can end this thread. Thanks



#9
Pickysaurus

Pickysaurus

    Community Manager

  • Admin
  • 13,014 posts

Each time it happens I'll need to know the server ID in the footer. Based on the current data I have it's something that happens intermittently on OF01 or OF02. 



#10
Pickysaurus

Pickysaurus

    Community Manager

  • Admin
  • 13,014 posts

I believe we've fixed it now. Thanks for your patience. 






Page loaded in: 0.953 seconds